Országos coaching kutatás 2018A korábbi évek gyakorlatát folytatva a Business Coach Kft. együttműködő partnereivel ismételten nagyszabású kutatást indít a magyar coaching-piac aktuális helyzetének feltérképezésére.

A kutatás célja, hogy felmérje a coaching elterjedtségét, az alkalmazás módjait, feltételeit és körülményeit, ezáltal hozzájáruljon ahhoz, hogy a hazai vezetők és HR szakemberek jobban megismerhessék a coachingban rejlő lehetőségeket, és minél hatékonyabban alkalmazhassák ezt az eszközt.

"Terveink szerint az eredményeket több konferencián és sajtóorgánumban is bemutatjuk, valamint a kutatásban résztvevők - ha a kitöltést követően igénylik, és megadják elérhetőségüket - térítésmentesen megkapják a kutatás összefoglaló elemzését." - nyilatkozta Komócsin Laura PCC.

Kérjük, hogy azok, akik coachként dolgoznak, vagy jelenleg coach képzésben vesznek részt, az ezen a linken levő kérdőívet töltsék ki!

Kérjük, hogy azok, akik már coacheeként részesei voltak coaching folyamatnak, az ezen a linken található kérdésekre válaszoljanak!

És azon szervezetek vezetőit, HR-eseit, akik, mint megbízók, megrendelők lehetnek coaching folyamatok esetén, e kérdőív kitöltésével segítsék a munkánkat.

Kitöltési határidő: 2018. április 15.