A Magyar Coachszemle szerkesztősége:

Örvényesi Rita (alapító, főszerkesztő) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nagy Nóra (felelős szerkesztő) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Varjaskéri Beatrix (szerkesztő) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Viniczai Andrea (szerkesztő) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bőtös Balázs (szerkesztő)

Csetneki Csaba (szakmai nagykövet) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tátrai Andrea (design és tördelés)

A szerkesztőség címe:

1205 Budapest, Köteles utca 44.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kiadó:

Magyar Coach Egyesület - Nyilvántartási szám: 14441, Statisztikai számjel: 18218295-949952901

A kiadásért felel: Dobos Elvira (alapító, a Kiadó vezetője) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hirdetések értékesítése:

Telefon: 0620-933-1088

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Magyar Coachszemlét a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2012. július 12. napjával nyilvántartásba vette.

A Nemzetközi és Nemzeti ISSN Központ által regisztrált szakfolyóirat – ISSN 2063-6679.

A Magyar Coachszemle szakmai számaiban megjelenő cikkeket az OSZK Elektronikus Periodika Archívuma hosszútávú megőrzés céljából archiválja.

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-76542/2014.

Magyar Coachszemle